Die ene blik in de spiegel, dat stralende gezicht...

Mensen zichzelf (weer) ├ęcht mooi laten voelen. Dat is de missie die ik voor ogen heb als make-up artist. Als ik zie dat iemand stralend naar zichzelf in de spiegel kijkt, ben ik gelukkig. Wie ik dan ben, vraag je je misschien af? Aangenaam, Denise Beekvelt (30) uit Wormer! Alweer heel wat jaren werk ik als schoonheidsspecialiste en masseuse. Iets wat ik nog elke dag met een grote glimlach op mijn gezicht doe.

Sinds enkele jaren heb ik mijn focus gelegd op visagie. Al tijdens mijn visagie-opleiding op de Nederlandse Beautyschool in Amsterdam werd het me duidelijk: hier ligt een grote passie van me. Inmiddels heb ik al veel gelukkige gezichten in mijn stoel gehad. Steeds weer geven die gezichten mij een gevoel van trots. Dit is waarvoor ik mijn werk doe.

Grime en wonden van make-up

Mijn vrienden omschrijven me als een warm persoon, die zich graag inzet voor een ander. Iemand met een duidelijke visie. Recht door zee, waardoor je precies weet wat we aan elkaar hebben. Zo ontstaan vaak de leukste gesprekken bij mij in de stoel. Ook van een uitdaging ben ik niet vies. Daarom doe ik tegenwoordig ook aan wonden maken dus wil je om wat voor reden ook met make-up een wond op je lichaam laten verschijnen? Ook dat doe ik graag voor je!

Ben jij op zoek naar een gepassioneerde make-up artist? Ik help je met alle liefde. Neem gerust contact met me op!

Written by Rosanne langenberg